Ο Έρικ φέρνει νέα δεδομένα....

Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον στρέφεται στα Play off του πρωταθλήματος, όπου στόχος όλων είναι να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμα καλύτερη. Αναμένεται, ωστόσο, να παρουσιαστεί και πιο ενισχυμένη, καθώς ο Μάικλ Έρικ θα είναι το κομμάτι που έλειπε, αλλά και ο παίκτης που επιθυμούσε διακαώς ο Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Νιγηριανός σέντερ διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του και σε αυτά ποντάρει ο Σλοβένος. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, επέμενε τόσο στην απόκτησή του εδώ και έναν μήνα περίπου.

Ο Έρικ αναμένεται να κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη ρακέτα της Ένωσης, πλαισιώνοντας με τον πιο ιδανικό τρόπο τους Μαυροκεφαλίδη, Μαυροειδή, Μιλόσεβιτς, Σάκοτα και Σαρικόπουλο, καθώς είναι παίκτης που έχει στοιχεία που λείπουν από τους προαναφερθέντες. Γι αυτό και η ρακέτα της ομάδας αναμένεται να γίνει ακόμα πιο ισχυρή.

Ο 28χρονος σέντερ αναμένεται τις επόμενες μέρες στη χώρα μας, καθώς τον θέλει άμεσα ο Ζντοβτς, ώστε να μπει σε πρόγραμμα προπόνησης και να μάθει τα συστήματα της ομάδας, αλλά και να μπει στη φιλοσοφία της Βασίλισσας, το συντομότερο δυνατό.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X