Από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των ελληνικών γηπέδων

Από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των ελληνικών γηπέδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ της περιόδου 1965-66 ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα, αλλά κατέκτησε μόνο το κύπελλο. Βέβαια, για να χάσει το πρωτάθλημα έπρεπε να συμβούν πράγματα και θαύματα. Με αποκορύφωμα τα αίσχη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ στην Νέα Φιλαδέλφεια, μία μέρα σαν σήμερα του 1966. Τότε που η Ενωση ωθήθηκε σε ήττα με 2-1, αντί να νικήσει με…8-1. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες της εποχής, στα Φιλαδέλφεια διαπράχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα των ελληνικών γηπέδων.

Το κακό φάνηκε από νωρίς. Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 29’, έπειτα από ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του Σακελλαρίδη στην προσπάθεια του να σκοράρει με κεφαλιά. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και αυτός που την πλήρωσε ήταν ο Σπύρος Πομώνης που αποβλήθηκε. Ακόμα και με δέκα όμως, η ΑΕΚ έκανε εκπληκτική εμφάνιση και έπαιζε με τον ΠΑΟ όπως η γάτα με το ποντίκι. Ο Οικονομόπουλος απέκρουσε δύο φορές εκτελέσεις πέναλτι των «κιτρινόμαυρων», αλλά ο Παπαϊωάννου σκόραρε και ισοφάρισε.

Ενώ το παιχνίδι όδευε προς το τέλος και ο ΠΑΟ ασφυκτιούσε για να βγει από την περιοχή του και να γλιτώσει από το γκολ της ήττας, η μπάλα έφτασε στον Λουκανίδη που ήταν μέτρα οφσάιντ. Με μοναδικό αντίπαλο τον Σεραφείδη, ο Λουκανίδης σκόραρε. Θολωμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ ξέσπασαν εις βάρος αντιπάλων και διαιτητή, τους οποίους ξυλοφόρτωσαν άσχημα. Αποτέλεσμα ήταν η ΑΕΚ να μηδενιστεί και να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά με 0-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X