Το ματς θρίλερ που κράτησε όρθια την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (VIDEO)

Το ματς θρίλερ που κράτησε όρθια την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δρόμος της ΑΕΚ για την πρωταθληματική κούπα του 1989, την πρώτη στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, μόνο εύκολη δεν ήταν. Βλέπετε, υπήρχαν πολλές ισχυρές ομάδες που μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά και να αλλάξουν την πορεία. Ετσι, όσοι είχαν βρεθεί μια μέρα σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαν παρακολουθήσει ένα παιχνίδι θρίλερ με αντίπαλο την – πρωταθλήτρια της περασμένης σεζόν – Λάρισα.

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική σε μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της. Ωστόσο, είχε κόντρα διαιτησία και μεγάλη ατυχία. Η Ενωση είδε να ακυρώνεται καθαρό γκολ του Σαββίδη, να μη της δίνεται πέναλτι σε γκρέμισμα του Οκόνσκι και στην αντεπίθεση να δεχτεί γκολ από τον Καραπιάλη. Ο Οκο δεν πήρε πέναλτι σε νέο γκρέμισμα του, αλλά έδωσε την κατάλληλη απάντηση όταν η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και την έστειλε συστημένη στα δίχτυα του Μιχαήλ.

Ωστόσο, η Λάρισα προηγήθηκε ξανά με τον Αλεξούδη. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σαβέβσκι, αλλά και ο Τόνι απάντησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σαββίδης. Οι Θεσσαλοί πήραν ξανά προβάδισμα από το πουθενά με κεφαλιά του Ζιώγα, αλλά δύο λεπτά πριν το φινάλε, ενώ ο κόσμος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει απογοητευμένος, ο Σταύρος Σταματής με καρφωτή κεφαλιά έσωσε την παρτίδα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X