«Έτοιμοι να κάνουμε ακόμα πιο ισχυρά τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ»

Photo Credits: INTIME

Η 3η Απριλίου ήταν μέρα… επιμόρφωσης για τους παίκτες των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ. Βλέπετε, η ΚΑΕ επισκέφτηκε τον τόπο όπου η Ένωση έκανε όλη την Ελλάδα να νιώσει απέραντη υπερηφάνεια στις 4 Απριλίου του 1968. Το Καλλιμάρμαρο απέκτησε -ξανά, για λίγες ώρες- χρώμα… κιτρινόμαυρο, φέρνοντας στον νου αναμνήσεις συγκινητικές.

Όλοι οι παίκτες των ακαδημιών αντιμετώπισαν με την δέουσα σοβαρότητα την επίσκεψη στο Καλλιμάρμαρο, δείχνοντας πως γίνεται συστηματική και σοβαρή δουλειά εντός των τειχών. Πάντα, φυσικά, υπό το βλέμμα του Ντράγκαν Σάκοτα!

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της Βασίλισσας, αλλά και τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, ήταν και πάλι στην… πρώτη γραμμή, όπως συνηθίζει, άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα, πριν από μερικούς μήνες.

Ο «Σάλε» μίλησε στο enwsi.gr για την παρουσία των «κιτρινόμαυρων» στο Καλλιμάρμαρο, την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, ώστε να ισχυροποιηθούν οι Ακαδημίες της ομάδας, ώστε η ΑΕΚ να στηρίζεται σε παίκτες από τα… σπλάχνα της, ενώ αποκάλυψε και το πλάνο που υπάρχει για το φετινό καλοκαίρι.

Αρχικά, ο «Σάλε» είπε πως «δείχνουμε τεράστιο σεβασμό στους ανθρώπους που κατάφεραν να πετύχουν τόσα πράγματα με την ομάδα. Το πρώτο που πρέπει να μάθουν όσα παιδιά έρχονται στην ΑΕΚ είναι πως υπάρχει ιστορία και υπήρχαν άνθρωποι που έδωσαν τα πάντα για να έρθει αυτή η επιτυχία».

Φροντίζει, παράλληλα, να αναγνωρίζει το βάρος του πόστου του, αλλά και το πόσο υπεύθυνη είναι η θέση την οποία κατέχει. «Το να δουλεύεις σε μια μεγάλη ομάδα υπάρχει και η υποχρέωση να κυνηγάς τα μεγάλα αποτελέσματα, τις μεγάλες νίκες. Όλοι γνωρίζουν πως είχαμε κάποιες δυσκολίες, όχι σαν σωματείο και για το λόγο αυτό πρέπει να δώσουμε περισσότερη έμφαση στα νέα παιδιά. Για να βγουν τα νέα παιδιά θα χρειαστεί χρόνος και είμαστε υποχρεωμένοι να μαζεύουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και κάποια από το εξωτερικό, για να πούμε ότι φέτος είμαστε έτοιμοι για έναν τελικό ή μια κατάκτηση ενός τίτλου».

Σχετικά με το πλάνο που υπάρχει τόνισε πως «εννοείται στο μυαλό μας υπάρχει το να πάρουμε ακόμα περισσότερα ταλέντα. Όταν ξεκινήσαμε όλο αυτό, επειδή ήταν στα μέσα της σεζόν, δεν είχαμε περισσότερα κλειστά για να μαζέψουμε τα παιδιά, ούτε μέσα στη χρονιά να έχουμε σπίτια για τα παιδιά που έρχονται από έξω. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να μαζέψουμε και άλλα ταλέντα. Έχουμε φτιάξει λίστες, έχουμε μιλήσει, έχουμε προχωρήσει και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι πρώτες συζητήσεις, αλλά και οι μεταγραφές της νέας περιόδου».

Η ΑΕΚ του 1968 είχε παίκτες από τα… σπλάχνα της, κάτι που επιθυμεί να έχει και τα επόμενα χρόνια. Βεβαίως, όπως επισημαίνει «δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ορισμένα πράγματα. Οι εποχές είναι διαφορετικές. Το 1968 δεν υπήρχε Ευρωπαϊκή Ένωση με τη σημασία που είχε τώρα και ο χώρος να είναι τόσο.. ανοιχτός. Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Είσαι υποχρεωμένος να ακολουθείς και τις άλλες μεγάλες ομάδες, ώστε να είσαι σε ίδιο σημείο. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις εποχές. Κάθε επιτυχία είναι ιστορία της ΑΕΚ και πρέπει να την σεβόμαστε. Εάν θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε είναι ευχή όλων».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X