Διπλό τίτλου στην Κατερίνη με οβίδα Δημητριάδη (VIDEO)

Τρία και λίγα ήταν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορεία της ΑΕΚ προς την κατάκτηση του πρώτου από τα τρία σερί πρωταθλήματα στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε πολλούς και σημαντικούς σταθμούς. Κομβικής σημασίας είχε αναδειχθεί το πέρασμα από την Κατερίνη και η επικράτηση με 1-0 επί του Πιερικού, χάρη σε μια οβίδα του Βασίλη Δημητριάδη έξω από την περιοχή. Ηταν το πρώτο από ένα σερί δέκα νικών που έτρεξε η Ενωση και έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που σφραγίστηκε μέσα στην Τούμπα.

Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο, καθώς η ΑΕΚ είχε δύο απώλειες στα ματς με Εθνικό και Αθηναϊκό και έδειχνε να μένει πίσω στην βαθμολογία. Ο Πιερικός έδινε τη δική του μάχη για να σωθεί. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά το τανκ Δημητριάδης ισοπέδωσε την άμυνα των γηπεδούχων. Πήρε το ριμπάουντ από λανθασμένη απόκρουση και με μονοκόμματο βολέ έξω από τη περιοχή την κάρφωσε στα δίχτυα. Αξια αναφοράς στο παιχνίδι και η θετική παρουσία του Μήνου, που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τετ α τετ με το ματς στο 0-0.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X