Ρεσιτάλ της ΑΕΚ και σφραγίδα τίτλου (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Ρεσιτάλ της ΑΕΚ και σφραγίδα τίτλου (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε τίτλος της ΑΕΚ έχει τη δική του γλύκα. Κάθε πρωτάθλημα της ΑΕΚ περνά μέσα από κομβικές στιγμές. Και η πορεία προς την κούπα της σεζόν 1967-68 είχε ως σταθμό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μια μέρα σαν σήμερα του 1968, η Ενωση υποδέχθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια τους συνδιεκδικητές του τίτλου και πήρε τη νίκη με μεγάλη ανατροπή και σπουδαίο πρωταγωνιστή τον μεγάλο Κώστα Νικολαϊδη.

Ηταν ένα ντέρμπι που ξεκίνησε πολύ δυνατά και τελείωσε από το 8ο λεπτό της αναμέτρησης! Βλέπετε, οι «κιτρινόμαυροι» πιάστηκαν στον ύπνο και δέχθηκαν γκολ από κεφαλιά του Ζαντέρογλου μόλις στο 2’. Ωστόσο, ξύπνησαν για τα καλά και έφεραν τα πάνω κάτω. Δύο λεπτά μετά, ο Κώστας Νικολαϊδης εκτέλεσε σωστά το πέναλτι που κέρδισε και ισοφάρισε και στο 8’ με κοντινό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Στο διάστημα που απέμεινε για το παιχνίδι, η ΑΕΚ έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και πέτυχε να κρατήσει τη νίκη. Αποτέλεσμα σημαντικό καθώς έτσι η Ενωση αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Στα επίκαιρα της εποχής – με τον Παττακό να χαιρετά τους παίκτες των δύο ομάδων στο ξεκίνημα όπως συνήθιζε – αναδεικνύεται το ρεσιτάλ και η ανωτερότητα της ΑΕΚ, που ήταν δίκαια η πιο πλήρης ομάδα.

 

karafeskos-papaioannou-sofianidis nikolaidis-stamatiadis sofianidis-karafeskos-nikolaidis stamatiadis-maniateas-sofianidis ventouris-vasileiou-stamatiadis-sofianidis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X