«Δεν πήγαμε στην Πάτρα, μείναμε εδώ, να δούμε τον καρνάβαλο τον…» (VIDEO)

«Δεν πήγαμε στην Πάτρα, μείναμε εδώ, να δούμε τον καρνάβαλο τον…» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υπέφερε τα πάνδεινα από την λαίλαπα Κόκκαλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βάλθηκε να διαλύσει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα για να στήσει την κίβδηλη αυτοκρατορία του, ενώ της στέρησε ακόμα και την κατασκευή του γηπέδου της. Και σε αγωνιστικό επίπεδο, όσες φορές η ΑΕΚ τιμωρούσε την αλαζονεία του ψευτοπρωταθλητή, επιχειρούσε να αλλάξει την πραγματικότητα. Όπως με όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια. Τότε που η ΑΕΚ αναγκάστηκε σε βαριά ήττα με 3-0 στο ΟΑΚΑ, λίγες μόλις ημέρες έπειτα από τη θριαμβευτική πρόκριση της στο κύπελλο με νίκη επίσης με 3-0 επί του Ολυμπιακού.

Μνημειώδης έχει μείνει η παρουσία των φίλων της ΑΕΚ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αν και το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο παραμονή μάλιστα της Καθαράς Δευτέρας. Και το συνθηματάκι της εξέδρας, έμεινε στην ιστορία: “Δεν πήγαμε στην Πάτρα, μείναμε εδώ, να δούμε τον καρνάβαλο τον Ολυμπιακό”. Και είναι γεγονός, πως η παράσταση που δόθηκε από τον διαιτητή Αγγελάκη προκειμένου να…θριαμβεύσει και να ανταποδώσει η ομάδα του Μπιγκόν, παρέπεμπε σε πατρινό καρναβάλι.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Ο Νικολαϊδης ανακόπηκε ως οφσάιντ αν και καλυπτόταν δύο μέτρα, φεύγοντας μόνος προς την εστία του Τοχούρογλου. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Αγγελάκης ανακάλυψε πέναλτι του Κωστένογλου στον Ζάχοβιτς που έμεινε όρθιος! Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ χάνει μεγάλες ευκαιρίες με Μαλαδένη και Νικολαϊδη, δεν της δίνεται πεντακάθαρο πέναλτι σε τράβηγμα του Πουρσανίδη στον Κοπιτσή.

Ο Ζάχοβιτς πέτυχε δεύτερο γκολ, αλλά αυτό δεν έφτανε. Επρεπε να ισοφαρίσουν την ξεφτίλα της Νέας Φιλαδέλφειας και το πέτυχαν με τον γνωστό τρόπο. Ο Αγγελάκης έδωσε πέναλτι και κόκκινη κάρτα εις βάρος του Κωστένογλου σε μαρκάρισμα στον Αλεξανδρή και ο Τζόρτζεβιτς έκανε το 3-0. Ετσι για να χαρεί ο πρόεδρος.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X