Γέμισε η Φιλαδέλφεια και χάρηκε το σόου του Ντέμη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλλαγή στη διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τη σεζόν 1998-99, άλλαξε την πορεία της ομάδας. Με ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο, η Ενωση πήρε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν και έδειξε πως μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα. Μια μέρα σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια, η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια που γέμισε από Ενωσίτες που πανηγύρισαν την άνετη νίκη της ομάδας με 2-0 και το προσωπικό σόου του Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο Ντέμης ήταν εκείνος που πέτυχε και τα δύο γκολ της ΑΕΚ: ένα στο πρώτο μέρος σπάζοντας το τεχνητό οφσάιντ και κεραυνοβολώντας τον Μπεκιάι και ένα στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλευόμενος το πέναλτι που κέρδισε ο Ζουμπούλης. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και το διπλό δοκάρι σε ένα λεπτό που είχε η ΑΕΚ, σε κεφαλιά του Καλιτζάκη και σουτ του Σαβέβσκι, αλλά και η παρουσία του Ανχελ Ιορντανέσκου στις εξέδρες, που προαλείφονταν για επόμενος προπονητής της ομάδας (όντας ομοσπονδιακός τεχνικός εκείνη την περίοδο).

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X