Ετοιμες να αποκτήσουν θέα στην…κούπα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα κορίτσια της ΑΕΚ ετοιμάζονται για τη νέα πρόκληση, με τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ του κυπέλλου στην Χίο. Η κλήρωση ήταν ευνοϊκή και η Ενωση έχει να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Ηλιούπολη, αντίπαλο που θεωρείται βατός. Στην ΑΕΚ θέλουν να πάρουν απόψε (στις 9 η ώρα έναρξης) την πρόκριση και να τα δώσουν όλα έπειτα για το κύπελλο στον αυριανό τελικό.
«Το φάιναλ φορ αυτό είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό με τα προβλήματα που έχουμε φέτος. Θέλουμε να φανούμε διαβασμένοι απέναντι στους αντιπάλους μας και παράλληλα παθιασμένοι. Ο κάθε προπονητής σε νοκ αουτ παιχνίδια έχει σκεφτεί σίγουρα κάποιες αλλαγές που μπορεί να φέρουν την ομάδα του σε πλεονεκτική θέση. Βέβαια οι ομάδες έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια μεταξύ τους και γνωρίζονται καλά. Η επιτυχία της κάθε ομάδας είναι να μετατρέψει το άγχος σε θετική ενέργεια», σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X