Πέρυσι "σφαγή", φέτος... διάταγμα

Να επιβληθεί ο νόμος προς όλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν ακόμα και την προοπτική κατάκτησης ενός κυπέλλου, στον βωμό πρωτοβουλιών για την κάθαρση και την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και γι αυτό και συντάχθηκαν με την απόφαση του Κοντονή. Έστω και αν υπάρχει κόστος. Ωστόσο δικαιολογημένα υπάρχει και πίκρα στην ΑΕΚ. Διότι επί της ουσίας την πληρώνει χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη. Ούτε έστειλε διαιτητές καμικάζι πουθενά, ούτε μπούκαραν κατά εκατοντάδες οι οπαδοί της και τα έκαναν γυαλιά – καρφιά. Και όμως με… διάταγμα, της αφαιρέθηκε το δικαίωμα να διεκδικήσει το κύπελλο.

Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, η ΑΕΚ είχε μείνει και πάλι εκτός κυπέλλου. Αυτή την φορά μ’ ένα γκολ από χέρι στο 89′ της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Και αμέσως μετά από εκείνο το γκολ, λιγότεροι από 20 οπαδοί είχαν μπει στο ταρτάν και δεν πλησίασαν καν τους παίκτες του ΟΣΦΠ. Ενώ την ίδια στιγμή Περέιρα και Κασάμι έκαναν χυδαίες χειρονομίες προς την εξέδρα. Όμως τότε η αποστολή του Ολυμπιακού κλείστηκε στα αποδυτήρια και ο διαιτητής Καλογερόπουλος δεν σκέφτηκε καν να βγάλει τους παίκτες έξω για να παιχθούν τα λεπτά των καθυστερήσεων και να μην διακοπεί το ντέρμπι. Και φυσικά έπεσε στην ΑΕΚ πέλεκυς με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X