"Παγωμάρα" για το τέλος του ονείρου ενός τίτλου

Δευτέρα πρωί ξανά ραντεβού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα στο γενικότερο μπάχαλο της χθεσινής μέρας, ελάχιστα οι παίκτες της ΑΕΚ πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν, τι είχε συμβεί. Άλλωστε έμαθαν για την αναβολή του ημιτελικού, μισή ώρα πριν μπουν στο πούλμαν για να πάνε στο ΟΑΚΑ. Όμως και πάλι, τα πρώτα συναισθήματα ήταν μια… “παγωμάρα”. Βλέπετε, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήθελαν πολύ να φτάσουν στον τελικό και να κατακτήσουν το κύπελλο. Πολύ περισσότερο όσοι ήταν ήδη από πέρυσι στην ομάδα και βίωσαν τον αποκλεισμό στο 89′ και με γκολ από χέρι. Και μάλιστα φέτος το όνειρο του τίτλου “πέταξε”, πριν καν μπουν στο γήπεδο για να το διεκδικήσουν και χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει απογοήτευση στους παίκτες της. Και αυτό είναι κάτι που θα κληθούν να διαχειριστούν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και ο Γκας Πογιέτ. Εξάλλου ο Ουρουγουανός τεχνικός καταλαβαίνει καλά πως αισθάνονται οι παίκτες του, καθώς και για τον ίδιο είναι μια απογοήτευση το γεγονός πως ξαφνικά του πήραν από τα χέρια έναν μεγάλο στόχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X