Ευκαιρία για... σκάουτινγκ

Ερχεται προσθήκη στην περιφέρεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο την Παρασκευή (04/03) ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του θα έχουν μια πρώτη σημαντική ευκαιρία για να αναλύσουν τους Πειραιώτες των νέων δεδομένων.

Η αναμέτρηση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με την Λαμποράλ Κούτσα, στο ΣΕΦ, αλλά και το ντεμπούτο του Χακίμ Ουόρικ, ο οποίος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδος, δίνουν τη δυνατότητα στον Σλοβένο προπονητή της Βασίλισσας να δει πώς θα ανταπεξέλθει ο Ολυμπιακός με το νέο μέλος στο ρόστερ του.

Ο ερχόμενος αντίπαλος των Πειραιωτών, η Λαμποράλ Κούτσα, είναι μια ομάδα που μπορεί να… βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες των παικτών του Σφαιρόπουλου, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες στην Ένωση.

Βέβαια, το σκάουτινγκ από μόνο του δεν αρκεί, καθώς οι προπονήσεις είναι δεδομένο πως είναι εντατικές και επίπονες, ώστε να βρεθεί το ρόστερ στο 100%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X