Καραπαπάς: «Ο Ολυμπιακός είναι το... θύμα»

«Να ασχολούνται με το ποιος θα φάει και όχι ποιος θα τραβήξει τα μπαλάκια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport 24 Radio 103,3 βρέθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, όπου και αναφέρθηκε στα χτεσινά γεγονότα της Τούμπας. Ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως, σε αντίθεση με τα όσα προσπαθούν να βγάλουν διάφοροι προς τα έξω, ο Ολυμπιακός ήταν το θύμα και όχι ο θύτης της υπόθεσης και πως η ομάδα κλήθηκε να ανταπεξέλθει σε μία… πολεμική ατμόσφαιρα.

«Το μόνο που έχω να πω για το σοβαρό θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός τοποθετείται πάντα επισήμως. Ούτε με λεκτικές ακροβασίες και κούφιες κουβέντες, θα φύγουμε και διάφορα τέτοια. Μιλάμε σοβαρά για το ποδόσφαιρο και έχουμε να χάσουμε τα περισσότερα από κάθε ομάδα. Στην τελική εμείς θα χάσουμε τα περισσότερα. Θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

«Είδατε κάποιον από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην συνέντευξη τύπου; Τον κ. Κυριάκο; Είναι ένα γεγονός που έχει γίνει μετά από τέτοια ατμόσφαιρα. Πολεμική. Εμείς στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού έχουμε μία πόρτα τέσσερα μέτρα από το «κρατητήριο». Είχε μέχρι και 40 άτομα εκεί. Μετά από ένα τέτοιο γεγονός και μετά από την ατμόσφαιρα που αντιμετωπίσαμε κινδυνεύσαμε. Εμείς που είμαστε εκεί που πέφτουν τα μπουκάλια βροχή κινδυνεύουμε. Όσοι συλλαμβάνονταν πήγαιναν δίπλα στα αποδυτήρια μας. Οι συνάδελφοι σας δεν μπορούσαν να κάνουν ρεπορτάζ.Θέλουμε να πάμε στην Συνέντευξη Τύπου. Ανεβαίνουμε κάθεται ο κ. Σίλβα. Η ατμόσφαιρα που αντιμετωπίσαμε ήταν εξέδρας όχι συνέντευξης Τύπου. Δεν υπήρχε άνθρωπος να συντονίσει. «Ξεφτίλες, εδώ είναι Τούμπα», φώναζαν στον κ. Σίλβα», υποστήριξε ο κύριος Καραπαπάς, που στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Όταν έχουν συμβεί όλα αυτά είναι λίγο εξωφρενικό να μιλάμε για πράγματα οργανωτικά. Διακόπτεται το κύπελλο και εμείς οι ομάδες είμαστε τα θύματα. Θα υπάρξει τοποθέτηση και θα σας καλύψει. Δεν θέλουμε να περνάμε το χρόνο μας στα ραδιόφωνα.Ο Ολυμπιακός στις δυσκολίες περνάει καλύτερα. Είμαστε Ολυμπιακός, δεν έχουμε πρόβλημα να πάμε σε μία όμορφη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X