Ξάνθη: «Σε ένα τραπέζι μόνο οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δική της θέση όσον αφορά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκαθάρισε η ΠΑΕ Ξάνθη. Με ανακοίνωση που ανέβηκε στο site της ομάδας, ζητείται να συναντηθούν οι ιδιοκτήτες των ομάδων με σκοπό να βρεθεί λύση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, ο καθένας στο μέτρο που του αναλογεί και αναλογούν σε όλους ευθύνες, μη εξαιρουμένης της ομάδας μας. Είναι MUST, το να βρεθούν ΧΘΕΣ σε ένα τραπέζι ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ των ομάδων της Super League και να αποφασίσουν εάν θα το κλείσουν το μαγαζί ή όχι.

Αν δεν το κλείσουν ποιοι θα είναι οι όροι της συνέχισής του. Θα πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε, είτε πίσω από προσωπικά συμφέροντα, είτε πίσω από επιχειρηματικά συμφέροντα, είτε από χόμπι. Πίσω από όλους εμάς υπάρχει ένα φίλαθλο κοινό για τη συμπεριφορά του οποίου έχουμε τεράστια ευθύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X