Πρωτόγνωρη κατάσταση για τον Πογιέτ

Πογιέτ: «Δείξαμε υπομονή και επαγγελματισμό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που μετά από ένα… μπάχαλο σε ματς ποδοσφαίρου, ακολουθεί ένα μεγαλύτερο. Για τον Γκας Πογιέτ όμως, οι καταστάσεις αυτές είναι πρωτόγνωρες. Από νωρίς σήμερα το πρωί και όσο ήταν στο ξενοδοχείο, ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε ενημερωθεί για το ενδεχόμενο της αναβολής του σημερινού ματς. Βεβαίως ο ίδιος ούτε καν σκέφτηκε να αλλάξει το πρόγραμμα και να μην προετοιμάσει την ομάδα κανονικά για το παιχνίδι. Ακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα και μέχρι και την τελευταία στιγμή έφτιαχνε το πλάνο του και ετοιμαζόταν μάλιστα να μιλήσει και στους παίκτες, λίγο πριν μπουν στο πούλμαν για το ΟΑΚΑ.

Βεβαίως και αργά το μεσημέρι είχε την ενημέρωση πως υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί το ματς. Και όσο περνούσε η ώρα και δεν υπήρχε μια οριστική απόφαση, τόσο δεν πίστευε όλο αυτό που έβλεπε να γίνεται. Ενώ είναι η πρώτη φορά που καλείται να διαχειριστεί τέτοιου είδους κατάστασεις, όπως η αναβολή του ματς κυπέλλου. Πάντως όπως και όλοι μέσα στην ομάδα, έτσι και ο Πογέτ, γελούσαν μ’ όλο αυτό το μπάχαλο το σημερινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X