Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχαν καταναλώσει και οι φίλες του Παντελίδη

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχαν καταναλώσει και οι φίλες του Παντελίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη μοιραία νύχτα του Παντελή Παντελίδη, καθώς σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο είχαν καταναλώσει επίσης μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να οδηγήσουν!

Στην εξέταση που έγινε στον Παντελίδη βρέθηκε αλκοόλ σε ποσότητα ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα (2,72 γραµµάρια ανά λίτρο), ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και στα δείγµατα αίµατος που ελήφθησαν από τα δύο κορίτσια που επέβαιναν µαζί του στο αυτοκίνητο.

Σύµφωνα µε αυτές, η Φρόσω Κυριάκου -ο δικηγόρος της οποίας δήλωσε στα µέσα της εβδοµάδας στην τηλεόραση ότι η πελάτισσά του δεν οδηγούσε- και η Μίνα Αρναούτη είχαν πιει περίπου όσο και ο τραγουδιστής, αν και η ποσότητα αλκοόλ που ανιχνεύεται διαφέρει από οργανισµό σε οργανισµό.

Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαµπος Λυκούδης, µε µια λιτή δήλωση το βράδυ της Πέµπτης είπε ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Παντελίδης, ήταν αδύνατον να οδηγούσε αυτός, ωστόσο η άποψη αυτή δεν συμφωνεί με τα συμπεράσματα της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής.

πηγή life.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X