Ο χαμός συνεχίζεται στη Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειωμό δεν έχει αυτό που γίνεται με τον κόσμο στη Μυτιλήνη. Οι οπαδοί της ΑΕΚ βλέπουν για πρώτη φορά την ομάδα στο νησί τους και φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία και κάθε ώρα της ημέρας να δείχνουν την αγάπη τους.

Κόσμος πηγαίνει ακόμα και λίγες ώρες πριν το ματς στο ξενοδοχείο για να βγάλει μια φωτογραφία όχι απλά με έναν παίκτη αλλά με όλα τα μέλη της αποστολής. Και τον εκτελεστικό διευθυντή Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει την τιμητική του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το βράδυ για μια ωρα μετα την άφιξη, ο χώρος γύρω απο την πισίνα του ξενοδοχείου ηταν γεμάτος ενω μια διαδρομή 15 λεπτών το πούλμαν την εκανε μια ώρα.

Στη Μυτιλήνη ήδη βρίσκονται κοντά στους 100 οπαδούς της ΑΕΚ από τη Χίο, οι οποίοι αν και το κεντρικό λιμάνι της Χίου ειναι κλειστο λόγω μεταναστών, ταξίδευσαν απο το δευτερο λιμάνι του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και επίσημα, όπως συμβαίνει πάντα, η ΑΕΚ δεν έχει πάρει εισιτήρια, υπολογίζεται ότι το 80% του κόσμου σήμερα στις εξέδρες θα είναι οπαδοί της ομάδας.

 

mitilini 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X