«Είδαν Ράφα και Πέδρο Νούνο»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» οι Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Αρούκα με την Ακαδέμικα, που βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο με 3-2.

Είχαν το βλέμμα τους στραμμένο στην πλευρά των ηττημένων, ξεχωρίζοντας τους Ράφα (φωτό) και Πέδρο Νούνο.

«Είδαν Ράφα και Πέδρο Νούνο»Ο πρώτος είναι 20 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ενώ μάλιστα είχε και τις δύο ασίστ της Ακαδέμικα στο ματς, ενώ ο δεύτερος είναι 21 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έχοντας έφεση στο σκοράρισμα, μιας και πέτυχε και το πρώτο τέρμα των φιλοξενουμένων.

Το συμβόλαιο του Ράφα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ αυτό του Νούνο το καλοκαίρι του 2017, γεγονός που σημαίνει πως πρώτα απ’ όλα η ΑΕΚ θα πρέπει να συμφωνήσει με την ομάδα του.

Οι δύο αυτές περιπτώσεις φαίνεται να ξεχώρισαν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ σήμερα Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Γκιμαράες με τη Μποαβίστα, συνεχίζοντας το «σκανάρισμα» στην Πορτογαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X