«Ισπανοί θέλουν τον Γιόχανσον»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σουηδία πάντως, το ενδιαφέρον συλλόγων κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να ενταθεί για τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε Σουηδός δημοσιογράφος στην εφημερίδα LiveSport, ήδη στη σκανδιναβική χώρα υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον διάφορων ισπανικών ομάδων που κοιτάζουν την περίπτωσή του.

«Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες εδώ στη Σουηδία ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Primera Division. Έχω μάθει ότι τον παρακολουθούν αρκετά από Ισπανία. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες», ανέφερε ο Ντάνιελ Κριστόφερσον.

Ωστόσο, ο Σουηδός δημοσιογράφος πρόσθεσε πως ο Γιόχανσον είναι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ, θέλοντας να παίξει στην Ευρώπη με τη φανέλα της «Ένωσης» την επόμενη σεζόν.

«Νομίζω όμως ότι ο Γιόχανσον θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, θέλει να παίξει στην Ευρώπη μαζί της πρώτα. Μετά ίσως σκεφτεί το βήμ,α για άλλη μεγαλύτερη ομάδα για να πάρει μεταγραφή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X