Ο... Λουκάς των ντέρμπι έτοιμος ξανά να αναλάβει δράση

Λουκάς, ο «Τιμ Ντάνκαν» της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι μέρες περνούν και το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (04/04, 20:00) πλησιάζει, εκεί όπου η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς θα προσπαθήσει να πετύχει ο,τι δεν κατάφερε στις προηγούμενες προσπάθειές της εντός της σεζόν. Να πάρει μία νίκη σε ντέρμπι, ώστε να… φτιάξει για τα καλά τον κόσμο.

Ο Σλοβένος προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας την ελπίδα πως οι παίκτες του θα τα ακολουθήσουν, οδηγώντας την Ένωση στη μεγάλη νίκη. Όπως είναι φυσικό, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο «πλάνο Ζντοβτς», καθώς το «ξανθό σκυλί», έχει σαν στόχο να εκμεταλλευτεί στο έπακρον την ικανότητα του «Λου» να σκοράρει. Είτε κοντά στο καλάθι, είτε από κάποιο σουτ μέσης-μακρινής απόστασης.

Η παρουσία του Μαυροκεφαλίδη, άλλωστε, αναμένεται να παίξει τον δικό της ρόλο. Ο διεθνής σέντερ είναι παίκτης που ξέρει καλά τι εστί Παναθηναϊκός. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι με 17 πόντους, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του. Στα ντέρμπι πάντα έχει τον τρόπο να πηγαίνει καλά.

Απόδειξη και τα 2 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όπου κατέγραψε 25 πόντους και 9 ριμπάουντ στο ΣΕΦ και 22 πόντους και 16 ριμπάουντ στο ΟΑΚΑ.

Με τον Λουκά, λοιπόν, σε καλή μέρα και τους συμπαίκτες του να τον υποστηρίζουν στο έπακρον, η ΑΕΚ έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει κάτι καλό απέναντι στους «πράσινους».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X