Κηφισιά ή ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο των Play off

Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ, μετά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής και τη νίκη του Άρη στο Ρέθυμνο θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στην 4η θέση της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει τον πέμπτο της κατάταξης, έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Για την θέση αυτή ερίζουν δύο ομάδες αυτή τη στιγμή. Η Κηφισιά και ο ΠΑΟΚ, καθώς αμφότερες έχουν 37 βαθμούς. Η νίκη της ομάδας των βορείων προαστίων επί του Κολοσσού Ρόδου (87-90), μέσα στο Βενετόκλειο) έθεσε, επί της ουσίας, εκτός της «μάχης» για την πέμπτη θέση την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Έτσι, την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ο αντίπαλος της Ένωσης στον πρώτο γύρο των Play off. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια Κηφισιάς και ΠΑΟΚ.

Κηφισιά-Παναθηναϊκός
Καβάλα-ΠΑΟΚ

Εάν η Κηφισιά έχει ίδιο αποτέλεσμα με τον «δικέφαλο» (κερδίσουν και οι δύο ή χάσουν και οι δύο) τότε θα είναι αυτή πέμπτη, καθώς υπερτερεί σε ισοβαθμία με την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου (μετρά δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια). Για να τερματίσει πέμπτος ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη δική του στην Καβάλα και ήττα της Κηφισιάς από το «τριφύλλι» στο Ζηρίνειο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X