Μετά το ντέρμπι τα... -ευρωπαϊκά- σπουδαία

Η νέα σελίδα της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Οι μέρες περνούν, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση σχετικά με την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει η ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Μακριά από… βιασύνες και dead lines η Ένωση διαλέγει την διοργάνωση την οποία θεωρεί καλύτερη και πιο ανταγωνιστική, ώστε να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και να τα ανταγωνίζεται. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του έχουν καταστρώσει το πλάνο τους.

Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με εκπροσώπους του Eurocup, αλλά και του Basketball Champions League της FIBA είναι πολλές και διαρκής, αλλά ακόμα η ΑΕΚ κρατά… κλειστά χαρτιά. Κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι και το πέρας του μεγάλου αθηναϊκού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (04/04, 20:00).

Στην Ένωση θέλουν να είναι απόλυτα ήρεμη για το παιχνίδι με τους «πράσινους» και θέλουν να μείνουν μακριά από οποιαδήποτε σενάρια, είτε όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι, είτε την ευρωπαϊκή διοργάνωση της νέας σεζόν.

Έτσι κι αλλιώς, η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει (και) το καρπούζι, αλλά και το μαχαίρι…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X