Η συνταγή και o... άσος

Σεραφείδη Ιλιάδα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο αυριανό παιχνίδι στη Μυτιλήνη ο Γκάς Πογιέτ όχι μόνο θα έχει πιο φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του καθώς έχει μεσολαβήσει η διακοπή του πρωταθλήματος. Αλλά θα έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει και πάλι την πετυχημένη αγωνιστική συνταγή με το 4-3-3, καθώς πλέον και ο Έλντερ Μπαρμπόσα είναι και πάλι διαθέσιμος. Επομένως ο Πογιέτ μπορεί να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά μετά από καιρό τις τρεις “γνωστές” τριάδες σε επίθεση και μεσαία γραμμή. Πάντως στην άμυνα σκέφτεται κάποιες αλλαγές ο Ουρουγουανός τεχνικός. Με την πρώτη να είναι κάτω από τα δοκάρια.

Ο Αλάιν Μπαρόχα έχει επιστρέψει από υπερατλαντικό ταξίδι και έχει κάνει μόλις δυο προπονήσεις στα Σπάτα. Ο Γιάννης Ανέστης από την άλλη μεριά, είναι πανέτοιμος και σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Όπερ σημαίνει πως ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X