Μανωλάς, Γεωργαμλής: «Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη μέρα»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ΑΕΚτζήδικο χρώμα από τη στιγμή φυσικά που πρόκειται για την έδρα της ομάδας, η εκπομπή του Alpha «Στη Γειτονιά μας» βρέθηκε στη Ν. Φιλαδέλφεια. Με συχνές αναφορές στην ΑΕΚ και το γήπεδο, οι συντελεστέςτης εκπομπής μίλησαν με τους Στέλιο Μανωλά και Λύσανδρο Γεωργαμλή. Και στην ερώτηση τι δε θα ξεχάσουν ποτέ και οι δύο ήταν συγκινητικοί:

«Η πρώτη μέρα που ήρθα ήταν η πιο συγκλονιστική. Με είχε φέρει ο Δημήτρης Καρούσης που ήμασταν από το ίδιο χωριό στη Νάξο και είναι μέρα που δε θα τη ξεχάσω ποτέ. Η ΑΕΚ είχε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη τότε και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έκανα προπονήσεις με τον Μαύρο και τον Παπαϊωάννου που τους έβλεπα από τα…χαρτάκια που μαζεύαμε» είπε ο Στέλιος Μανωλάς.

Για να προσθέσει ο Λύσανδρος Γεωργαμλής: «Είχα τη φανέλα του Παπαϊωάννου και κοιμόμουν με αυτή. Και μια μέρα βρέθηκα να κάνω προπονήσεις και να παίζω μαζί του. Δε θα το ξεχάσω ποτέ».

Οι δύο θρύλοι της ΑΕΚ μίλησαν για τις αξέχαστες ημέρες, που ο κόσμος τους περιμενε έξω από το γήπεδο ακόμα και όταν έχαναν: «Διαμαρτύρονταν φυσικά όταν δεν παίζαμε καλά αλλά ήταν ωραίες στιγμές» θυμήθηκαν ενώ έπαιξαν και για λίγο μπάλα με συντελεστές της εκπομπής. Δείχνοντας ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται με τίποτα.

Μάλιστα, την παρουσία των Μανωλά- Γεωργαμλή στην εκπομπή σχολίασε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Να βλέπεις Στέλιο Μανωλά και Λυσσανδρο Γεωργαμλή να παίζουν μπάλα δίπλα στο ιερό μας οικόπεδο! Αξία ανεκτίμητη! Θα ήταν ποτέ δυνατόν να μην επιστρέψει αυτή η ομάδα στο σπίτι της; Γίνεται; ΠΟΤΕ!».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X