Οι 31.527 θέσεις του νέου γηπέδου και η...τρίτη προσφυγή

Ηλία ρίχτο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προσμονή είναι μεγάλη. Για το πότε οι μπουλντόζες θα μπουν στο ιστορικό οικόπεδο και τα έργα θα αρχίσουν για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Με μια προσεκτική ανάγνωση της ΜΠΕ μπορεί κανείς να διαπιστώσει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για το νέο στολίδι της «Ένωσης».

Οπως, ότι σε ένα σημείο αναφέρει ότι η μέγιστη δυνατή χωρητικότητα του γηπέδου θα είναι 31.527 θέσεις και ότι η «Αγιά- Σοφιά» θα σηκωθεί σε έκταση 29.121τ.μ.

Οπως ακριβώς δηλαδή ήταν τα πλάνα των ανθρώπων που τρέχουν το σημαντικότερο πρότζεκτ στην ιστορία του συλλόγου. Η έκταση να είναι πάνω από 29.000τ.μ. (μόνο σε τέτοια θα μπορούσε να γίνει το όνειρο πραγματικότητα) και ότι θα πρόκειται για το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα με χωρητικότητα κοντά στους 32.000 που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη εντύπωση προκάλεσε και η αποκάλυψη του Δημήτρη Ανδριόπουλου ότι έχει γίνει και τρίτη προσφυγή από ιδιώτες (δύο αναφέρουν οι πληροφορίες) μετά από αυτές που είχαν κάνει οι 17 και ο Δήμος της Ν. Φιλαδέλφειας.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι και αυτή η κίνηση θα πέσει στο κενό από τη στιγμή που το θέμα του γηπέδου είναι «δεμένο» για τα καλά μετά την απόφαση στο ΣτΕ. Και η απόφαση του Συμβουλείου της Επικρατείας δεν είναι ούτε παίξε γέλασε ούτε μπορεί να αλλάξει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X