«Τίγρη» παρόντος η μεγάλη γιορτή του Patissia club (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα «κιτρινόμαυρα» ντύθηκε η Λεωφόρος Συγγρού το βράδυ της Παρασκευής, για τη μεγάλη γιορτή του Patissia club. Εκατοντάδες Ενωσίτες κατέκλυσαν το κέντρο που διοργανώθηκε η φετινή εκδήλωση και μετέτρεψαν το μαγαζί σε μικρή σκεπαστή. Επειτα και από τις τελευταίες θετικές εξελίξεις με το γήπεδο ο ενθουσιασμός βρισκόταν στα ύψη και τα συνθήματα για την ΑΕΚ διέκοπταν συνεχώς το πρόγραμμα.

Πιστός στο ραντεβού του με το Patissia club ήταν και φέτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο «τίγρης» παραβρέθηκε στην εκδήλωση, μίλησε με δεκάδες ΑΕΚτζήδες που βρέθηκαν κοντά του και συζητούσαν για τα θέματα που αφορούν την ομάδα και κυρίως το θέμα του γηπέδου. Με χαμόγελο ικανοποίησης ο Μελισσανίδης έδειχνε πεπεισμένος πως η ΑΕΚ βρίσκει τον δρόμο της και θα πετύχει τους στόχους της.

Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο Βαγγέλης Ασλανίδης και ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξήρε τον σύνδεσμο, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στα επιτεύγματα της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό και έδειξε βέβαιος πως πλέον δρομολογούνται εξελίξεις και στο γήπεδο. Ο τζένεραλ μάνατζερ της «Βασίλισσας» δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω επαφών για την ευρωπαϊκή συμμετοχή, αλλά ο Γιώργος Νικολάου που παρέλαβε την πλακέτα αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές της Ερασιτεχνικής, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο για την «Αγιά Σοφιά».

aslanidis-melissanidis1-ασλανιδης-μελισσανιδης aslanidis-ασλανιδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X