Η μέρα της... κρίσεως

Το μήνυμα του Μάκη
Photo Credits: INTIME

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες σχετικά με το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας «ζυγίζουν» με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα αναφορικά με την συμμετοχή της ομάδας είτε στο Eurocup, είτε στο Basketball Champions League της FIBA.

Η Παρασκευή (01/04) ήταν μια πολύ «φορτωμένη» ημέρα για τους ανθρώπους της Ένωσης, καθώς οι συζητήσεις ήταν αλλεπάλληλες, με σκοπό να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας. Άλλωστε, η απόφαση αυτή δεν αφορά μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά και τις επόμενες. Στόχος της Βασίλισσας είναι να συμμετάσχει στην πιο ανταγωνιστική διοργάνωση. Στη διοργάνωση, όπου θα αντιμετωπίζει τους καλύτερους, έχοντας ως στόχο να τους κερδίζει, φυσικά.

Στο πλαίσιο αυτό ο Μάκης Αγγελόπουλος, αλλά και ο Ντράγκαν Σάκοτα είχαν συζητήσεις επί συζητήσεων τόσο με την πλευρά του Eurocup, όσο και με αυτή της FIBA.

Απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, ωστόσο το Σάββατο (02/04) ξεκαθαρίζουν τα πάντα για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας μιας και αναμένεται να δοθεί απάντηση τόσο στην Euroleague Basketball, όσο και στην FIBA.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X