Μια…τρύπα στο νερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα (ακόμα) εμπόδιο προς το μεγαλύτερο έργο στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ ξεπεράστηκε. Ενδεχομένως, αν κρίνει κανείς απ’ όλα όσα χρειάστηκε να διευθετηθούν αλλά και από την χρονική διάρκεια, ίσως και ένα από τα πιο υψηλά. Τώρα εκείνο που απομένει, μέσα στις επόμενες 45 με 60 ημέρες, είναι να εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Το θέμα είναι τυπικό και γραφειοκρατικό και η ΑΕΚ δεν έχει να “τρέξει” κάτι. Εκείνο ωστόσο που θέλουν οι άνθρωποι της Ένωσης αλλά και της εταιρίας που έχει αναλάβει το πρότζεκτ, είναι να προχωρήσουν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να είναι σε θέση να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μόλις εκδοθεί η άδεια. Χωρίς να αφήσουν ούτε ημέρα να πάει χαμένη.

Βεβαίως η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα που ήταν ακόμα ανοικτός ο φάκελος της ΜΠΕ και εκκρεμούσαν οι υπογραφές, οι άνθρωποι της ΑΕΚ και εταιρίας που έχει την ευθύνη του έργου, δεν κάθισαν με σταύρωμενα χέρια. Έκαναν προπαρασκευαστικές κινήσεις, ώστε να προχωρήσει η προετοιμασία για να ξεκινήσουν τα έργα. Και στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να εκδοθεί η άδεια, θα γίνουν και οι τελευταίες κινήσεις προετοιμασίας. Στόχος είναι, να μην περάσει πλέον ούτε μέρα ανεκμετάλλευτη, από την στιγμή που θα ανάψει το πράσινο φως για να αρχίσουν οι εργασίες στον χώρο του γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X