Γι” αυτό είναι σημαντική η ευρωπαϊκή απόφαση

Γι” αυτό είναι σημαντική η ευρωπαϊκή απόφαση
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο θέμα των ημερών, ξέχωρα από το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο πάντα είναι στο προσκήνιο, έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Μια απόφαση, που αναμένεται να έχει πάρα πολλές προεκτάσεις στο άμεσο μέλλον, αλλά και σε βάθος χρόνων.

Η οριστική απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πράξη τις επόμενες ημέρες. Στην Ένωση εξαντλούν όλα τα περιθώρια, έχοντας δύο διοργανώσεις οι οποίες… παρακαλούν την ομάδα να ενταχθεί σε αυτές, ώστε να ανεβάσει το επίπεδο. Η ΑΕΚ, άλλωστε, θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν σε όποια διοργάνωση συμμετάσχουν και δεν θα έχουν ρόλο… κομπάρσου.

Παράλληλα, ένας ακόμα σημαντικός λόγος για τον οποίο κανείς στην ΑΕΚ δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα συμμετάσχει η ομάδα (Eurocup ή Basketball Champions League) είναι πως η απόφαση που θα παρθεί δεν θα αφορά μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά θα έχει πλάνο -τουλάχιστον- τριετίας. Αυτό σημαίνει πως κάθε απόφαση είναι σημαντική, ώστε να διασφαλιστεί το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από πλευράς Βασίλισσας.

Όσο για τον τελευταίο λόγο; Αυτός ανήκει στον Μάκη Αγγελόπουλο. Σε συνεννόηση -πάντα- με τους συνεργάτες του, θα αποφασίσει για το πού θα συμμετάσχει η ομάδα, έχοντας εξαντλήσει κάθε πιθανό (και απίθανο) περιθώριο που έχει στη διάθεσή του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X