Στραματσόνι: «Στο μυαλό μου είναι μόνο ο Παναθηναϊκός»

Στραματσόνι: «Στο μυαλό μου είναι μόνο ο Παναθηναϊκός»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στα κανάλια της NOVA και αναφέρθηκε για τη συνάντηση των προπονητών με τον Σκίμπε, για το ματς κόντρα στη Βέροια και σχολίασε τα σενάρια που τον εμπλέκουν με ομάδες της Ιταλίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη

-Για τη συνάντηση των προπονητών μετά την πρωτοβουλία του Σκίμπε:
“Από την πλευρά μου ως προπονητής του Παναθηναϊκού εκτίμησα πολύ αυτή τη συνάντηση. Ηταν ένα καλό πρώτο βήμα για να βοηθηθεί ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και όχι μόνο. Ο κόουτς Σπίμπε έχει στο μυαλό του κάποιες καλέ ιδέες για τους νεαρούς ταλαντούχους Ελληνες ποδοσφαιριστές και αυτό είναι σίγουρα θετικό”.

-Για το αν στο μέλλον η Εθνική Ελλάδας μπορεί να έχει και πάλι παίκτες του Παναθηναϊκού:
“Είναι σίγουρα σημαντικό να έχουμε στην ομάδα μας αρκετούς Ελληνες ποδοσφαιριστές, αλλά είναι και νορμάλ κάποιες περιόδους μία μεγάλη ομάδα να έχει πολλούς διεθνείς από τη χώρα της και κάποιες άλλες περιόδους να μην έχει. Ενα από τα πράγματα που έχουμε να κάνουμε είναι να καλλιεργήσουμε το προφίλ των επόμενων διεθνών ποδοσφαιριστών μας”.

-Για το ματς της Κυριακής με τη Βέροια:
“Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι θέλω να τους δω απόλυτα συγκεντρωμένους στο γήπεδο, πρώτα απ’ όλα γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να παίζουμε σε όλα τα ματς όσο καλύτερα γίνεται. Και δεύτερον επειδή θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι είναι σημαντικό να κλείσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται”. 

-Εάν θεωρεί επικίνδυνο το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν θα έχει κανένα άγχος:
“Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο, αλλά επαναλαμβάνω ότι θέλω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους και προσηλωμένους στο γήπεδο. Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε μία ακόμα νίκη μέσα στη Λεωφόρο”.

-Εάν θα δοκιμάσει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής με τη Βέροια:
“Εχω στο μυαλό μου να κάνω κάποιες αλλαγές αλλά χωρίς να πρόκειται για κάτι δραστικό. Η ομάδα πρέπει να έχει μία βασική ιδέα, έναν σαφή προσανατολισμό στο γήπεδο και να γίνονται 1-2 αλλαγές προσώπων, όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Λουντ στο προηγούμενο ματς”.

-Για την καλή κατάσταση που έδειξε ο Μαμούτε με τον Πανιώνιο κι εάν θα ξεκινήσει βασικός:
“Από τη στιγμή που ο Μπεργκ είναι τιμωρημένος για τη θέση δίπλα στον “Σέμπα” υπάρχουν τρεις παίκτες. Είναι ο Μαμούτε, είναι ο Πέτριτς, είναι και ο Κλωναρίδης, οπότε θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή”.

-Για τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον συλλόγων της πατρίδας του και το προπονητικό του μέλλον:
“Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και το μυαλό μου είναι μόνο στον Παναθηναϊκό”. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X