Το μετέωρο βήμα του Μπακάκη

Προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 10η (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρυσι τέτοια εποχή, θα ήταν πλήγμα ολκής για την ΑΕΚ, αν ο Μιχάλης Μπακάκης εκτός βασικής ενδεκάδας. Πολλώ δε μάλλον εκτός αποστολής από επίσημη αγωνιστική υποχρέωση. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι του χρόνου και έχουν συμβεί πολλά. Από τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε ο διεθνής μπάκ, μέχρι και τις συνολικές αλλαγές στον αγωνιστικό χάρτη της ΑΕΚ. Όμως η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα, η απουσία του Μπακάκη από την αποστολή για το ματς με την Καλλονή, αποτελεί μια μικρή έκπληξη. Κυρίως διότι αποτελεί μια πολύ ξεκάθαρη ένδειξη για τις σκέψεις του Γκας Πογιέτ για τον διεθνή μπακ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρεί τον Ροντρίγκο Γκάλο ως ένα από τα σημαντικότερα σημαντικότερα και κυρίως αναντικατάστατα εξαρτήματα, στην δική του αγωνιστική μηχανή. Ενώ στην προκειμένη περίπτωση, ως εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο, επέλεξε τον νεαρό Βασιλαντωνόπουλο. Από την άλλη μεριά, ο Μπακάκης έτσι κι αλλιώς είναι ένας παίκτης βασικής ενδεκάδας. Ωστόσο έχει βρεθεί εκτός αποστολής, όχι για πρώτη φορά. Επομένως δεν φαίνεται να τίθεται καν ζήτημα να δώσει “μάχη” για την θέση του βασικού, στο δεξί άκρο της άμυνας.

Όπερ σημαίνει πως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, είναι πολύ μετέωρο το τι πρόκειται να γίνει μετά το τέλος της σεζόν και ενόψει της νέας. Ειδικά στην περίπτωση που παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ ο Πογιέτ. Άλλωστε είναι δεδομένη η απογοήτευση του διεθνή μπακ για όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα, κάτι που ενδέχεται να έχει και αντίκτυπο στον τρόπο που σκέφτεται το μέλλον του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X