Κωστούλας: «Πρέπει να αποφευχθεί το Grexit»

ΟΥ! ΟΥ! ΟΥ! ΟΥΔΕΤΕΡΑ…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλα μίλησε πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλαςς στον ARENA FM 89,4.

Αναλυτικά:

-Μιλάτε για τις οικονομικές συμφωνίες;
-«Όχι μόνο γι αυτές, αν και το οικονομικό είναι βασικό. Όλα αυτά που ζητάμε, αποσκοπούν στο καλό του ποδοσφαίρου, γιατί πρέπει να σταματήσει ο κατήφορος που έχουμε πάρει. Το προϊόν είναι σκάρτο και κάτι πρέπει να κάνουμε για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Βλέπετε ότι ούτε οι χορηγοί περιμένουν στην ουρά να μπουν στη Λίγκα, ούτε οι φίλαθλοι ανταποκρίνονται μαζικά στις κερκίδες, άρα πρέπει να το φτιάξουμε το ποδόσφαιρο».

-Βασικός άξονας για να γίνει αξιόπιστο προϊόν, ποιος είναι;
-«Η διαιτησία! Οι κακές διαιτησίες έκοψαν πολύ κόσμο από τα γήπεδα και ελπίζω ότι εάν πάρει η Λίγκα τον έλεγχο της διαιτησίας, θα αλλάξουν πολλά. Η διαιτησία πρέπει να περάσει στη Superleague. Τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες που μιλάνε με επαγγελματίες. Η διαιτησία πρέπει να μπει στη σωστή βάση, έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού και πρέπει να κάνουμε στροφή 180 μοιρών, για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Με αυτές τις ενέργειες δείχνουμε ότι κάτι κινείται»

-Για το GREXIT του ποδοσφαίρου μας από την Ευρώπη, ποια γνώμη έχετε;
– «Πρέπει να αποφευχθεί, γιατί θα είναι καταστροφικό. Δε γίνεται να πεταχτούμε έξω από την Ευρώπη για δυο αγώνες κυπέλλου. Εάν πρέπει να παίξουμε κύπελλο για να γλιτώσουμε το GREXIT, τότε να παίξουμε, αύριο κιόλας να ξαναρχίσει το Κύπελλο και να τα βάλουμε σε σωστή βάση από το καλοκαίρι για την επόμενη χρονιά».

-Μπορούν οι μικρομεσαίες ομάδες, όπως αποκαλείσθε, να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο;
-«Φυσικά και μπορούν, είμαστε 11, αλλά μπορούμε να γίνουμε 12 με τον Ηρακλή, ο οποίος πιστεύω ότι δεν είναι σωστά ενημερωμένος. Δεν ξέρω εάν έμαθαν τι ζητάμε, αλλά επειδή και οι 4 «μεγάλοι» είναι μαζί μας και συμφωνούν, πιστεύω ότι θα έρθει και ο Ηρακλής, για να πάμε όλοι μαζί. Στην συνεδρίαση της Λίγκας θα τεθούν όλα και θα ενημερωθεί και ο Ηρακλής. Μαζί μας είναι και ο ΠΑΟΚ, αφού ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε και συμφωνεί. Δεν υπάρχει οικονομικό θέμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά και βλέπει ο μεγαλομέτοχός του ότι πρέπει να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Μαζί μας είναι και οι άλλοι τρεις, πιστεύω. Μπορεί να μην έχουμε τεράστιο μέγεθος εμείς οι «11», αλλά έχουμε δύναμη και όλα πρέπει να γίνουν για να αντέξουν τον πνιγμό οι μικρομεσαίες ομάδες»>

-Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Φώτη Κωστούλα πρόεδρο στη  Superleague;
-«Εάν κανένα πρωί ξυπνήσω στραβά, μπορεί! Σήμερα που μιλάμε κατά 99% λέω «όχι», αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X