Το ντέρμπι και η... ευκαιρία του Μαυροειδή

Το ντέρμπι και η... ευκαιρία του Μαυροειδή
Photo Credits: INTIME

Οι μέρες για το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζουν και η προσοχή όλων στην ΑΕΚ είναι εξ ολοκλήρου στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, το οποίο βλέπουν ως μια ευκαιρία… εξιλέωσης, αλλά και απαντήσεων από την πλευρά τους.

Η… μουρμούρα του κόσμου για το γεγονός πως ακόμα η Βασίλισσα δεν έχει καταφέρει να πάρει ένα ντέρμπι φέτος δεν αφήνει αδιάφορους τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, αλλά δεν τους βγάζει από τον ρυθμό τους. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, θα ήταν σκέτη καταστροφή και το γνωρίζουν άπαντες αυτό.

Ένας εξ αυτών και ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο Έλληνας σέντερ είναι ένα από τα δυνατά… χαρτιά της Βασίλισσας και η παρουσία του κοντά στο καλάθι αποτελεί εγγύηση… σκοραρίσματος αλλά και κινδύνων για τους αντίπαλους ψηλούς. Στοιχεία τα οποία θέλει να εκμεταλλευτεί ο Σλοβένος προπονητής, απέναντι σε παίκτες όπως ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο Όγκνιεν Κούζμιτς και ο Βίνσεντ Χάντερ.

Πέραν του Σλοβένου, όμως και ο ίδιος ο «Μαύρο» θέλει μια καλή εμφάνιση, ώστε να ανέβει ψυχολογικά ενόψει των play off. Ο διεθνής σέντερ έχει τον τρόπο στα μεγάλα ματς να προσφέρει το κάτι παραπάνω και κόντρα στο «τριφύλλι» θέλει μια μεγάλη εμφάνιση για να πάρει τα… πάνω του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X