Το… βάρος τις τελευταίες ώρες έχει πέσει, από πλευράς ΑΕΚ, στην επιλογή διοργάνωσης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην Ένωση, άλλωστε, εξάντλησαν όλα τα πιθανά περιθώρια προκειμένου να διαλέξουν τον ευρωπαϊκό… σταθμό της ερχόμενης σεζόν και πλέον αναμένονται οι -επίσημες- αποφάσεις.

Γνώμονας κάθε απόφασης, από πλευράς διοίκησης, είναι -φυσικά- το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Άπαντες εντός ΑΕΚ, άλλωστε, επιθυμούν ώστε η ομάδα να βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους και να αντιμετωπίζει τις καλύτερες ομάδες και όχι να τίθεται αντιμέτωπη με ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς.

Η θέση της Ένωσης, άλλωστε, είναι ξεκάθαρα ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και υπό το πρίσμα αυτό δουλεύουν ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, την Παρασκευή (01/04) η Ένωση αναμένεται να δώσει την απάντησή της στην Ευρωλίγκα, σχετικά με το εάν θα συμμετάσχει στο Eurocup της νέας σεζόν, περίπτωση η οποία -σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν- είναι αυτή που προκρίνεται για την ώρα.

Ρίχνοντας, άλλωστε, κάποιος μια ματιά στις ομάδες που μετέχουν στο Eurocup, αλλά και αυτές του Basketball Champions League, είναι προφανές πως η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague Basketball είναι αυτή που συλλέγει τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί η Ένωση.

Ένα ακόμα στοιχείο που παίζει τον δικό του ρόλο στις εξελίξεις είναι και το χρονικό σημείο στο οποίο επιλέγει να απαντήσει η ομάδα. Την Παρασκευή 1η Απριλίου έληγε η προθεσμία που έδωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου στον Αγγελόπουλο, ώστε να δώσει απάντηση και αυτό φαίνεται πως αποτελεί μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης.

Μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο από πλευράς ΑΕΚ, όμως, τα πάντα είναι πιθανά. Η Βασίλισσα «ζυγίζει» τα δεδομένα και δεν διαλέγει διοργάνωση απλά και μόνο για να συμμετάσχει, αλλά για να πρωταγωνιστήσει ανάμεσα στα top class κλαμπ της Ευρώπης. Έτσι όπως της αρμόζει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X