Μπήκε η υπογραφή για το όνειρο

Μια…τρύπα στο νερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζεσταίνονται οι μπουλντόζες και το…όνειρο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ γίνεται πραγματικότητα.

Ο Πάνος Σκουρλέτης έβαλε την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και πλέον το μόνο που απομένει – από τη στιγμή που θα ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα διαδικαστικά όπως π.χ. να πάει ο φάκελος στο ΔΟΚΚ- είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Επανειλλημένα ο Υπουργός είχε δηλώσει ότι θα έβαζε κανονικά και μάλιστα χωρίς υποσημειώσεις, την υπογραφή του στη ΜΠΕ και αυτό φαίνεται ότι έγινε πριν από λίγο, κάτι που ανοίγει διάπλατα το δρόμο προκειμένου να εκδοθεί η άδεια και να αρχίσουν τα έργα στη Ν. Φιλαδέλφεια για την κατασκευή της «Αγιά- Σοφιάς».

Οσο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την έκδοση της άδειας είναι κάτι που…ποικίλει αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δε θα χρειαστούν πάνω από 30-45 ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΑΕΚ έλεγαν ότι ακόμα δεν έχουν επίσημη επιβεβαίωση για αυτήν την, απόλυτα, θετική εξέλιξη ενώ ήδη άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» βρίσκονται στο Υπουργείο προκειμένου να ενημερωθούν.

Επίσης, το θέμα με την υπογραφή του Υπουργού δεν έχει ακόμα αναρτηθεί στη «Διαύγεια», κάτι το οποίο ουσιαστικά, θα τελεσιδικούσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Κάτι βέβαια, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι εντελώς τυπικό.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X