Στογίλκοβιτς και στο βάθος…Κρισλάν

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την Πορτογαλία αναχώρησαν σήμερα οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεξ Ντε Μπαρτόλο. Πρώτος σταθμός των «κιτρινόμαυρων» απεσταλμένων θα είναι η Λισσαβόνα και η αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Μπράγκα. Τα μάτια θα είναι στραμμένα κυρίως στους φιλοξενούμενους, όπου όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr θα υπάρξει και επαφή με τη διοίκηση, προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική μελλοντικής συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα.

Όπως ενημερωθήκατε, ένας παίκτης που ενδιαφέρει πολύ την ΑΕΚ είναι ο Νίκολα Στογίλκοβιτς. Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός μεταγράφηκε στη Μπράγκα το καλοκαίρι από την Τσουκαρίτσκι και δείχνει εξαιρετικά στοιχεία. Εχει ήδη 25 συμμετοχές με εννιά γκολ, χρίστηκε διεθνής στα πρόσφατα φιλικά της Εθνικής Σερβίας και είναι παίκτης που θα ήθελαν πολύ για την ενίσχυση της «κιτρινόμαυρης» επιθετικής γραμμής. Μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ ή δεύτερος επιθετικός και οι Πορτογάλοι κατέβαλαν σχεδόν 1 εκατ. για την απόκτηση του.

Βέβαια, στην Μπράγκα αγωνίζεται και μια παλιά…καψούρα της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Κρισλάν, που είχε εντυπωσιάσει τους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους την περυσινή χρονιά. Η Μπράγκα κινήθηκε πιο γρήγορα και πήρε τον 24χρονο Βραζιλιάνο, που φέτος έχει παίξει εννιά ματς, σκοράροντας μια φορά (συν τέσσερα ματς για το Γιουρόπα Λιγκ με ένα γκολ και δύο για το κύπελλο). Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να ανοίξει ξανά τον φάκελο Κρισλάν, που μπορεί να είναι εξαιρετική λύση.

Από την Μπράγκα στην ΑΕΚ έχουν ψηλά και την περίπτωση του Λουίς Κάρλος. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος, δείχνει διάθεση να φύγει από την Πορτογαλία και στην Ενωση θα ψάξουν την υπόθεση για την ενίσχυση του κέντρου (αν και πολλά θα κριθούν από τη δυνατότητα παραμονής του Ζουκουλίνι). Επίσης, καλά στοιχεία έχει συγκεντρώσει ο Πέδρο Σάντος, παίκτης που παίζει για τα άκρα της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X