Η ημερομηνία των Play off κρίνει τις μεταγραφές

Photo Credits: INTIME

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φτάνει προς την ολοκλήρωσή της και σιγά σιγά οι ομάδες της πρώτης οκτάδας ετοιμάζονται για αυτό που οι Αμερικανοί αποκαλούν “πραγματικό μπάσκετ”. Τα Play off του πρωταθλήματος φέρνουν την αγωνία στο κατακόρυφο. Μόνο που υπάρχει μια μικρή παράμετρος σε αυτό το κομμάτι.

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της regular season και ακόμα δεν υπάρχει σταθερή ημερομηνία για την έναρξη των Play off. Τι σημαίνει αυτό; Πως ακόμα όλα είναι στον… αέρα σχετικά με τις ημερομηνίες των αγώνων. Και φυσικά πολλά εξαρτώνται από το τι θα κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Top 16 της Ευρωλίγκα.

Βλέπετε, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν θα διεξαχθεί καν, φέρνοντας νέο προβληματισμό στις τάξεις των ανθρώπων του πρωταθλήματος.

Παράλληλα με την παράταση της έναρξης των play offs, παρατείνονται και οι μεταγραφές των ομάδων. Μια ομάδα των Play offs μπορεί να κάνει όσες κινήσεις θέλει μέχρι την έναρξη της post season. Για την ακρίβεια, μπορεί να κάνει όσες κινήσεις θέλει, έως μία ημέρα (ένα 24ωρο) πριν από το τζάμπολ του πρώτου αγώνα των play off.

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να έχουν παραπάνω από 2 εβδομάδες οι ομάδες ώστε να επιλέξουν παίκτη. Και αυτό φυσικά έχει άμεση σχέση με την ΑΕΚ, η οποία θα κινηθεί μόνο για κάποια εξαιρετικά καλή περίπτωση παίκτη. Περίπτωση που να πληρεί όλα τα στάνταρ και τα «θέλω» του Γιούρι Ζντοβτς…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X