Η… ζωή (ή αλλιώς, η κλήρωση της ΚΕΔ, εάν προτιμάτε) τα έφερε έτσι ώστε στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ να βρει στον δρόμο της για μία ακόμα φορά τους Αναστόπουλο και Καρακατσούνη. Δύο διαιτητές για τους οποίους οι άνθρωποι της Βασίλισσας είχαν εκφράσει παντοιοτρόπως παράπονα στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο πρώτος ήταν διαιτητής στο παιχνίδι με τον Άρη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Τότε, που η Βασίλισσα ηττήθηκε για πρώτη φορά εντός συνόρων με 74-83. Αρκετά από τα σφυρίγματά του, μάλιστα, είχαν προκαλέσει εκνευρισμό, με τους ανθρώπους της ομάδας να ζητούν την εξαίρεσή του από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Κάτι που δεν έγινε αποδεκτό, όμως, με τον Αθηναίο διαιτητή να βρίσκεται στον δρόμο της Ένωσης αρκετές φορές.

Για τον Καρακατσούνη, από την άλλη πλευρά, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Τουναντίον, μάλιστα. Ήταν εκ των διαιτητών του αγώνα με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο, όπου ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποβλήθηκε με 2 τεχνικές ποινές μέσα σε 11 δευτερόλεπτα. Τότε, εντός ΑΕΚ «έβραζαν» με τους διαιτητές και αρκετά από τα πυρά είχαν αποδέκτη τον Καρακατσούνη.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν παρών και στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, όπου αρκετές αποφάσεις προκάλεσαν εκνευρισμό ξανά.

Μένει να φανεί, για μία ακόμα φορά τι αντιμετώπισης θα τύχει η Ένωση από τους δύο διαιτητές, οι οποίοι δεν φέρνουν και τις καλύτερες αναμνήσεις στους ανθρώπους της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X