Θέλει Διούδη ο Ολυμπιακός

Θέλει Διούδη ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τα τελευταία χρόνια την εγχώρια αγορά έχοντας την προσοχή του στραμμένη σε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Η προσπάθεια ελληνοποίησης της ομάδας μπορεί κάθε σεζόν να μη βγαίνει, όπως φέτος, όμως δεν εγκαταλείπεται από τους Πειραιώτες, που την επόμενη σεζόν δείχνουν ξανά την τάση να ποντάρουν σε νέους Ελληνες που είτε ήδη ανήκουν στο ρόστερ τους, όπως οι Γιαννιώτας, Γούτας, είτε θέλουν να αποκτήσουν.

Το όνομα του Σωκράτη Διούδη είχε εμφανιστεί πριν από λίγο καιρό σε δημοσιεύματα στο Βέλγιο τονίζοντας πως το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αφήσει την «πλατεία» και τον Πανιώνιο και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος τερματοφύλακας ανήκει άλλωστε στην Μπριζ, από την οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο, με το συμβόλαιό του με τους Βέλγους να λήγει το καλοκαίρι.

Ο Ελληνας πορτιέρο έχει πλέον τη δυνατότητα να διαλέξει την επόμενη ομάδα του, με τις πληροφορίες από το Βέλγιο να επιμένουν πως τελικά αυτή θα είναι ο Ολυμπιακός. Θέμα τερματοφύλακα άλλωστε στον Ολυμπιακό είναι πιθανό να ανοίξει για τα καλά το καλοκαίρι, καθώς η παραμονή του Ρομπέρτο μόνο σίγουρη δεν είναι, αφού όπως τονίσαμε και χθες και ο ίδιος δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στην πατρίδα του, με τη Βαλένθια να είναι μια από τις ομάδες που τον παρακολουθούν. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Καπίνο είναι σε θέση να σηκώσει το βάρος και μια συνύπαρξη με τον Διούδη στο «1» – «2» μόνο απίθανη δεν φαίνεται.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X