Στην Ιντερ ο Λάμπρου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους τελευταίους δύο μήνες η πλευρά του Λάζαρου Λάμπρου είχε απορρίψει δις προτάσεις του Παναθηναϊκού για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Γεγονός που είχε σχολιαστεί με αρνητικό τόνο κι απ’ τον Γιάννη Αλαφούζο σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει πριν από δύο εβδομάδες.

Ο 19χρονος επιθετικός (για πολλούς το next big thing των ακαδημιών του «τριφυλλιού»), παρακινούμενος απ’ τον μάνατζέρ του Λάμπρο Χούτο, αποφάσισε να επιχειρήσει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του «Goal» έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Ιντερ για να μεταβεί στο Μιλάνο απ’ το προσεχές καλοκαίρι και να ενταχθεί (σε πρώτη φάση) στην ομάδα Νέων, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Πριμαβέρα.

Υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμη, εντούτοις, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το θέμα θεωρείται πλέον «τελειωμένο», αφού υπάρχει καταρχήν συμφωνία της πλευράς του παίκτη με τους «νερατζούρι». Οι Ιταλοί τον είχαν στο μικροσκόπιό τους εδώ και λίγους μήνες και μάλιστα είχαν δώσει εντολή στον σκάουτ που έστειλαν στην Ισπανία για να παρακολουθήσει το Elite Round του Euro U19 να επικεντρωθεί στον νεαρό άσο.

Ο Λάμπρου τα πήγε εξαιρετικά στο ματς με την Αγγλία (πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 51′) και επί της ουσίας πέρασε και το τελικό τεστ. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει 3ετή διάρκεια, ενώ ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί από τα τροφεία του παίκτη ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ. Εξελίξεις αναμένονται λίαν συντόμως και στο θέμα του Βασίλη Αγγελόπουλου (που επίσης έχει αρνηθεί νέο συμβόλαιο απ’ το «τριφύλλι»), καθώς ο μάνατζέρ του είναι σε επαφές με ομάδες του Βελγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X