Οι αναζητήσεις στην πορτογαλική αγορά (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάμεσα στους παίκτες που αναμένεται να τσεκάρουν στην Πορτογαλία οι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο, βρίσκεται ο Λουίς Κάρλος της Μπράγκα. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος και είναι βασικότατος στη φετινή πορεία της ομάδας του, έχοντας 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά και παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ όπου η Μπράγκα συνεχίζει.

Ακόμα, ενδιαφέρον υπάρχει για τον Αντρέ Μάρτινς της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο 26χρονος μέσος, δύο φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει χάσει τη θέση του στην Σπόρτινγκ καθώς φέτος έχει μόνο μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Στη λίστα περιλαμβάνεται ακόμα ο 28χρονος Ρούμπεν της Μποαβίστα. Παίκτης που παίζει στη δεξιά πλευρά του κέντρου, καλύπτει σχεδόν όλη την πλευρά. Φέτος έχει δέκα συμμετοχές και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Πάσος Φερέϊρα και Λεϊσόες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X