Διπλή αποστολή στην Πορτογαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε χθες, πως στην ΑΕΚ ετοιμάζουν βαλίτσες για μεταγραφικές αποστολές. Οπερ και εγένετο, καθώς σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές, οριστικοποιήθηκε το πρώτο μεταγραφικό ταξίδι ενόψει καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεξ Ντε Μπαρτόλο αναχωρούν το Σαββατοκύριακο για την Πορτογαλία, ώστε να παρακολουθήσουν παίκτες που έχουν προεγκρίνει, αλλά θέλουν να έχουν άμεση και ολοκληρωμένη άποψη.

Ηδη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε συνεργασία σε κορυφαίο επίπεδο, όπου είδαν στοιχεία και χαρακτηριστικά από παίκτες που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και ξεχώρισαν δύο περιπτώσεις. Στην Ενωση έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται στις αναμετρήσεις Μπενφίκα-Μπράγκα (Παρασκευή, 10.30 μ.μ.), Γκιμαράες-Μποαβίστα (Σάββατο, 10.45 μ.μ.) και Εστορίλ-Πάκος Φερέιρα (Κυριακή, 7.30 μ.μ.). Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν ήδη προκαλέσει το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον και η διπλή αποστολή στην Ιβηρική έχει ως στόχο να υπάρξει ξεκάθαρη άποψη για τις ικανότητες τους.

Στην ΑΕΚ έχουν ξεκάθαρη προτεραιότητα για τις μεταγραφές σε θέσεις που αφορούν τα άκρα της επίθεσης (έναν δεξιοπόδαρο εξτρέμ), σέντερ φορ και κεντρικό αμυντικό. Και με δεδομένο πως η Ενωση έχει «ψωνίσει» με μεγάλη επιτυχία την τελευταία διετία από την Πορτογαλία με τους Μπαρμπόσα και Σιμόες, είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει ανάλογη κίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X