"Ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα"

Παρέμβαση Κοντονή υπέρ Μαρινάκη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν η συνάντηση που περίμεναν όλοι. Η συνάντηση από την οποία πολλοί πίστευαν ότι θα άλλαζε σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σταύρος Κοντονής περίμενε στο γραφείο του τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο τελευταίος είχε ενημερώσει ότι δεν σκόπευε να δώσει το παρών λόγω της παρουσίας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Και ξαφνικά, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση ο εισαγγελέας απαγόρευσε στον Μαρινάκη να συμμετάσχει στη συνάντηση λόγω της απαγόρευσης που έχει να συμμετέχει στα κοινά του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και η συνάντηση αποτέλεσε παρελθόν πριν κάνει γίνει πράξη.

Πως εκτιμήσατε όμως εσείς τη ματαίωση της συγκεκριμένης συνάντησης; Το 41% εκ των συμμετεχόντων στην δημοσκόπηση του enwsi.gr ψήφισαν ότι ” αποτελεί ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα δίχως ουσία”. Πολύ κοντά, με 36%, ακολούθησε η απάντηση ότι “δεν μπορεί να προκύψει κάτι από τέτοιες διαδικασίες”, ενώ τελευταία δική σας επιλογή (με 23%) αποτέλεσε η άποψη ότι ήταν “μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, αφού ο Μαρινάκης το έβαλε στα πόδια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X