Προχωρά η ταινία για το έπος του ‘68

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γνώση της ιστορίας είναι ο δρόμος για να προχωρήσεις στο μέλλον. Η ΑΕΚ που πέρασε δύσκολα χρόνια μέχρι να σταθεί ξανά στα πόδια της, στέκεται στη λαμπρή και ένδοξη ιστορία της για να οδηγηθεί σε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Ετσι, μετά τις τιμητικές εκδηλώσεις για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο φάιναλ φορ του κυπέλλου πρωταθλητριών του 1966, τώρα έρχονται ακόμα πιο μεγάλες στιγμές.

Την προσεχή Δευτέρα συμπληρώνονται 48 χρόνια από το έπος του 1968. Το απίστευτο επίτευγμα για τον ελληνικό αθλητισμό της εποχής, με την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής από μια αμιγώς ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ δεν περιορίζεται στις τιμητικές εκδηλώσεις και τις βραβεύσεις, αλλά ετοιμάζει με πολύ μεράκι και κόπο και μια ταινία αφιερωμένη στη μυθική ιστορία της «Βασίλισσας».

Ηδη, τα γυρίσματα έχουν αρχίσει να εκτυλίσσονται με βασικό σκηνικό το μεγαλεπήβολο Παναθηναϊκό στάδιο. Εκεί που κάποτε γράφτηκε η ιστορία και η εικόνα των 80.000 θεατών έχει πάρει ήδη θέση στο βιβλίο Γκίνες και κοσμεί ως και σήμερα τα γραφεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δώσει εντολή να προχωρήσει η διαδικασία και η ΑΕΚ προχωρά και σε αυτό το ζωντάνεμα της ιστορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X