Ετοιμάζουν βαλίτσες για μεταγραφές

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός Ελλάδας αναμένεται να βρεθούν το αμέσως προσεχές διάστημα τόσο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς όσο και ο Αλεξ Ντε Μπαρτόλο. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο οποίος επέστρεψε προ ημερών από Αυστρία και Σλοβενία, όπου και είχε βρεθεί για προπονητικά κέντρα με τον Βασίλη Δημητριάδη, θα αναχωρήσει με προορισμό την Πορτογαλία.

Αυτή τη φορά φυσικά, η φύση του ταξιδιού θα είναι διαφορετική και θα έχει να κάνει με μεταγραφικούς λόγους. Ο Μιλοβάνοβιτς θα τσεκάρει από κοντά κάποιες περιπτώσεις παικτών που έχουν ήδη προταθεί και θα έχει επαφές με ατζέντηδες (μεταξύ άλλων με τους Γκονσάλβες και Ριμπέιρο).

Ταξίδι, όμως, αναμένεται να κάνει λίγο αργότερα και ο Αλεξ Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος είχε βρεθεί στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ αναμένεται να μεταβεί στην Αργεντινή, μια αγορά που η «Ένωση» θα τσεκάρει για τα καλά εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Δεν αποκλείεται να βρεθεί και σε άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής ο Ντε Μπαρτόλο, γενικά μια αγορά που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X