Ένα φιλικό, πολλά παραπάνω από ένα παιχνίδι μπάσκετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τετάρτη (30/03) η ΑΕΚ θα δείξει για μία ακόμα φορά πως είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος. Για μία ακόμα φορά η ΑΕΚ θα δείξει πως είναι Βασίλισσα τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ, διοργανώνοντας μαζί με το Λαύριο φιλικό για τους πρόσφυγες.

Η Ένωση, η οποία ιστορικά στέκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια ευπαθών ομάδων, δίνει για μία ακόμα φορά το καλό παράδειγμα, προσφέροντας… χείρα βοηθείας σε όσους την έχουν ανάγκη.

Το παιχνίδι με το Λαύριο, λοιπόν, δεν είναι ένα απλό φιλικό παιχνίδι στο κλειστό του Λαυρίου. Είναι ένας αγώνας κόντρα στις διακρίσεις και τα προβλήματα της εποχής μας. Ένας αγώνας στον οποίο η ΑΕΚ, ιστορικά, ουκ ολίγες φορές έχει πρωτοστατήσει, δείχνοντας την -καλώς εννοούμενη- διαφορετικότητά της, ως σύλλογος.

Αυτή τη διαφορετικότητα έδειξε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ. Περίπου 130 πρόσφυγες φιλοξενήθηκαν στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, δίνοντας άλλο χρώμα πιο αισιόδοξο και πιο… ανθρώπινο στην αναμέτρηση.

Γι’ αυτό -και όχι μόνο αυτό- είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου στο κλειστό του Λαυρίου, ώστε άπαντες να «αγκαλιάσουν» αυτή την προσπάθεια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X