Εκτίει με ΑΕΚ ο Τσαμπούρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Σάββας Τσαμπούρης, με τον Νίκο Καραγεωργίου να στερείται τις υπηρεσίες του σ’ ένα από τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια. Ο τεχνικός της Καλλονής αποφάσισε αυτό να είναι το προσεχές με την ΑΕΚ στον Ταρλά λόγω και των στομαχικών διαταραχών που έχει, που τον άφησαν τόσο εκτός του χθεσινού φιλικού με την Κ20 όσο και από τη σημερινή προπόνηση.

Σε αυτή ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος ακολούθησε ατομικό και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ επέστρεψαν οι Γεωργίου, Μπλάζιτς, Μίκιτς, Κάρλσον, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν. Από τη μεριά του, ο Ούγκο Ούκα ήταν απών, καθώς έχει εξασφαλίσει άδεια και έχει μεταβεί στην Ιταλία για προσωπικούς λόγους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν χθες και πάσινγκ γκέιμ, παιχνίδια με μπάλα και αγωνιστικό δίτερμα για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου για την αναμέτρηση με την Ένωση θα συνεχιστεί από την Τετάρτη (30/3), αφού για την Τρίτη (29/3) δόθηκε ρεπό.

Πηγή: gazzeta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X