Έχουν ήδη αργήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Το μεγαλύτερο λάθος της ΑΕΚ θα είναι να περιμένει να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, πριν συζητήσει με τον Γκουστάβο Πογιέτ το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Φανταστείτε να μπει ο Μάιος και να παραμένει στον …αέρα το συγκεκριμένο θέμα, από το οποίο κρίνονται ουσιαστικά όλες οι αποφάσεις για την επόμενη σεζόν. Για μένα αποτελεί θετικό οιωνό, ως προς την παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή, το γεγονός ότι συμμετέχει κανονικά στις πρώτες συζητήσεις που γίνονται ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ακολουθεί.
Αν δε συμβαίνει αυτό, τότε συγγνώμη αλλά ο προγραμματισμός είναι σε λάθος βάση. Δεν είναι δυνατόν να αποφασίζει για την ομάδα της επόμενης σεζόν ένας προπονητής που σκοπεύει να αποχωρήσει. Φυσικά κανένας δεν υποχρεώνει τον Πογιέτ να παραμείνει και ενδεχομένως η άποψή του να παίξει σημαντικό ρόλο είτε συνεχίσει είτε όχι στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου. Το σωστό όμως είναι να πάρει τις αποφάσεις αυτός που θα αναλάβει και την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Γι’ αυτό και ό, τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα.
Έχει αποδειχθεί και μάλιστα πολλές φορές στο παρελθόν ότι ο προγραμματισμός μιας ομάδας με υψηλούς στόχους (η οποία θα έχει συγχρόνως και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις), αρχίζει αρκετό χρονικό διάστημα πριν το φινάλε της σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι στην ΑΕΚ έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις για τις κινήσεις που αναμένεται να ακολουθήσουν το καλοκαίρι. Σωστά έπραξαν. Για να μπουν όμως τα πάντα στη σωστή τους βάση θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει το θέμα Πογιέτ. Θα είναι καλό για όλους.
Πρώτα απ’ όλα για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα γνωρίζουν από τώρα πως θα πορευτούν. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον Αλεσάντρε Ντι Μπαρτόλο. Τώρα μιλούν με τον Πογιέτ και προσπαθούν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ με βάση τα “θέλω” του Ουρουγουανού. Αν αυτός αποχωρήσει, θα πρέπει ουσιαστικά να αρχίσουν αν όχι από το …μηδέν, σίγουρα από τα πρώτα βήματα. Γι’ αυτό και όσο περνάει ο καιρός χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα Πογιέτ, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X