Μόνο εσύ

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι η Μπαρτσελόνα του στοιχήματος. Η Παρί Σεν Ζερμέν του κουπονιού. Η Γιουβέντους του ταμείου. Είναι ο Νίκος Καπίρης και είναι το αστέρι του στοιχηματικού πρωταθλήματος του enwsi.gr. Κάθε μέρα, με συνέπεια και τσαμπουκά, βρίσκει τον δρόμο να στείλει την μπάλα στο πλεχτό και τον κόσμο στο ταμείο. Το έκανε και την Κυριακή με το ισπανικό όβερ, όταν όλοι οι υπόλοιποι έφαγαν ξύλο.

Νέα εβδομάδα, ακόμα με περίεργες κατηγορίες, εθνικές και λίγο μπάσκετ, αλλά κάτι βρήκαμε και σήμερα. Δείτε και καλή μας τύχη.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (1,65)
Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι γηπεδούχοι. Δύσκολα βλέπω να παίρνουν τα πάνω τους. Όχι ότι η Μπλάκμπουλ …πετάει, αλλά δείχνει ότι μπορεί να μη χάσει εκτός έδρας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ             OVER 144,5         (1,61)
Ο Ολυμπιακός δεν παίζει πια τη σκληρή άμυνα που είχε στην αρχή, ο Αρης σκοράρει εύκολα στο γήπεδο του και το over πιστεύω πως θα έρθει

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ under 150,5 (1.50)
Σκληρές άμυνες και οι δύο δεν νομίζω ότι θα ξεφύγει το σκορ. Ο Αρης θέλει μια μεγάλη νίκη, ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει το προβάδισμα ενόψει πλέι οφ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΕΡΤΟΝ Χ (3,20)
Καλές άμυνες, πάνω απ’ όλα να μη χάσουν γιατί στην προσπάθεια για άνοδο ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Από τα πιθανά “Χ” της ημέρας σε δυνατή απόδοση.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΓΟΥΙΚΟΜΠ 1 (3,40)

Αυτή την φορά θα ρισκαρουμε με την ανάσταση της Νοτς Κάουντι με τον νέο προπονητή της.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΙΡΗΣ 109,12
2.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 100,65
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 87,31
4.ΤΣΙΛΗΣ 61,84
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 44,21

* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X