Η κούρσα για το σεντόνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στα πλέι οφ μπορεί να πάρει η ΑΕΚ έτσι όπως έχουν τα πράγματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αν και εφόσον μείνει η ποινή του ΠΑΟΚ με τους -5β. η «Ένωση» με 3 στα 3 και με τους υπόλοιπους να χάνουν βαθμούς τότε το πιο πιθανό είναι να μπει με ακόμα μεγαλύτερο αβαντάζ.

Τα σημαντικά ματς είναι τρία ουσιαστικά. Αυτό της επόμενης 28ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και δύο την 29η με την ΑΕΚ να παίζει στο ΟΑΚΑ με τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ όπως είναι γνωστό παίζει την Κυριακή στην Καλλονή και τελευταία αγωνιστική στη Λιβαδειά.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει δύο εντός με Βέροια την 28η αγωνιστική και Πανθρακικό την 30η ενώ ο Πανιώνιος εκτός ΑΕΚ και ΠΑΟΚ υποδέχεται στο τέλος τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ, εξάλλου, έχει την 29η αγωνιστική τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και την 30η τον φορμαρισμένο Πλατανιά εκτός.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει 53β., ο Παναθηναϊκός 48β., ο Πανιώνιος 41 και ο ΠΑΟΚ 39 με τη βαθμολογία των πλέι οφ να είναι 3β. για την «Ένωση», 2 για τον Παναθηναϊκό και χωρίς βαθμό Πανιώνιος και ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X